søndag 5. juni 2011

Volsjøen

Det er moro og flott at så mange ulike personer kan tilbringe ei langhelg sammen på tur! Selv om alle er i forskjellige stadier i livet og derfor med forskjellig fokus - så enes fokusen når en er i naturen!
Vi er som FarNaturligvis ofte sier; "Norges fineste steinrøys!"
Og her er det ikke enkelt å finne teltplass, men med godviljen og lysten så er ingenting i umulig:)Før vi skulle legge i vei torsdag, så var det enkelt å merke forskjellen på 17-18åringer, 4åringer og 40åringer, og hva en prioriterer som viktig å ha med på tur! Ungdommen tenker ikke på vekt, men å kose seg - med det ungdommer virker som er avhengig av(?) Brus! For i motsetning til min tur-handleliste hvor brus er uaktuell (kun en boks til hver når vi har kommet frem) så bar gutta med seg 7 flasker 1,5 liter med brus+ en stor dunk juice!(ikke lett å vite hvordan en får med seg alt kanskje?...selv om en må gå to turer!)
Det er klart godt med litt brus når en har strebet og kommet fram til målet! Men jeg tenker vekt: og da blir det en boks til hver ved ankomst nok!Alle var flinke til å bære og gå opp! Og med to kanoer, ble vi tvunget til å gå to turer noen av oss!Her er det viktigste å ha med når du et 4 år!
Mens StoresøsterNaturligvis tar med "1-kgbok!"Det er viktig med kos på tur - og vi er alle forskjellige og med forskjellig fokus!
"sånn er det bare!" sier StorebrorNaturligvis!
Jeg er enig om at krem i kakaoen er godt, men tror jeg aldri har sett det på tur før:)
Skal det være kos, så skal det være kos! Det er jeg fullstendig enig i :)

*****MorNaturligvis*****

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...