torsdag 24. mars 2011

Tirsdag

Vi tok det rolig fra morgenen - kos i teltet er ikke å forakte! Med vindstille og +3 grader fikk den ene ull-stilongs ligge igjen i pakkposen i dag:)


FarNaturligvis hentet vann til drikkeflaska, på tynn is (rennende elv) før vi drar ivei fra Grislehåen! Der stopper vi opp litt til, for å beskue Norges nasjonalfugel; Fossekallen!


Nede på Roasten er været og føre helt topp - får litt assosiasjoner om påske! (Som det faktisk er en måned til! Åhh! Spørs hvordan det er med skiføret og snø da?! )
Og jeg har mest lyst til å sette meg ned å pilke her! Men har'n lovet unga det så ... !
Derfor er det bare å traske i vei! Litt stopping må til, for plutselig hadde jeg dekning! Og jeg trenger to streker for å blogge - derfor ikke mange stedet det er mulig! Like fort som det er forhold, så mister jeg det..typisk det også!
Noe annet som også skiftet fort her er været! På 10 minutter gikk det fra flott påskevær til 10 ms motvind og piskende is/sludd midt i fjeset! Auuu... Ikke noe særlig - men gudskjelov kun 300 meter igjen av isen og så var vi inne skogen igjen! Resten av dagen har vært skiftende vind-sol- sludd! FarNaturligvis som er (bla) værkontoll-sjef har sjekket på yr at det i dag er spådd 15 sm vind! Derfor ble teltet godt bardunert, og plassert godt i ly for vind spådd fra nord/vest!


Så ble det litt pilking her også på Svarttjern - men dårlig bett!

Selv om det hadde væru noen her før, og sikkert fått fisk! For de hadde satt på ballonger som merker, men det hjalp ikke!


Eneste vi merket av at det faktisk er fisk her, var FarNaturligvis sitt ene napp, hvor fisken nesten var med opp! " Og den var pen også!" Jeg undrer meg hvorfor de pene aldri blir med opp! Kanskje de pene har mer flaks:)
Flaks eller tur?
Det var ihvertfall deilig med pannekaker på isen idag!


Mat må en ha!


Etter timer med pilking og xantall flytting og borring av nye hull - ville jeg igjen få sendt en blogg (mandagens) og ringe hjem til Storesøster- og storebrorNaturligvis! Men da måtte jeg opp på en høyde! Der finner jeg en forblåst plass med dekning:) At var bra hjemme - ikke for at jeg var bekymret! Ned fra åskammen ser jeg teltet ligger trygt i ly
og dermed vil det stå til i morgen også tenker jeg...!


Ikke for at jeg et den mest bekymrede av meg da, jeg har jo med meg FarNaturligvis som jeg (bl.a) har oppnevnt til sikkerhetssjef!
Om arbeids- og oppgavefordeling kommer jeg tilbake til!
*****MorNaturligvis*****

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...