fredag 27. mai 2011

TUR....til og med på jobb!

Helga starter med fredag - og fredag føles alltid som ukas beste dag!
Men jeg må si at jeg ikke kan klage over arbeidssted denne uka! Jeg har en flott jobb, hver dag er forskjellig og jeg føler meg utrolig priviligert som får oppleve åpenhet, spontanitet og utvikling til fantiske barn hver dag! Og med hovedansvaret for 18 "avgangsbarn" i barnehage føltes det litt som "å skumme fløten"! Hvert år har vi som avslutning for denne gruppa, før skolestart at vi drar på lavvotur - "ut i naturen!"
Med dette føler jeg at jeg kan gi litt av det som står mitt hjerte nærmest til disse fantastiske barna som hver enkelt rører ved noe i meg! Opplevelser og erfaringer med å være ute, sove ute, fiske og padle kano!


Og jeg håper virkelig at jeg med dette også her kan sår noen frø - som spirer opp, slik at dem senere i livet tar med seg dette og bruker vår fantastiske og nære natur! Ta vare på den og alt hva den kan gi! Og at dem vil sette pris på naturopplevelser og alt hva naturen har å by på!
Gruppen med barn er stor, så mens jeg var der fra onsdag til fredag så byttet barna og fire av mine fantastiske kolegar på! Dermed ble det to fine netter og tre bra dager på meg!
Og som jeg elsker dette - regn eller sol, ro eller latter, fiske eller padle, lage mat eller spise, synge eller le - for barn er utrolige og fasinerende, slik som naturen også er!


*****MorNaturligvis*****


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...