søndag 13. oktober 2013

👶Noah💙

Tenk så har jeg blitt MORMOR💕
OG det før jeg er 40 år!
Utrolig å tenke på at min "lille" StoresøsterNatuligvis har blitt mamma!

Men det skjedde så!
Torsdag 3. Oktober kl  2130 kom en liten skjønn skatt til verden!
Alt skjedde så fort - og dramatisk - med haste-keisersnitt!

StoresøsterNaturligvis skulle på kontroll hos jordmor denne dagen, og litt etterpå fikk jeg melding: 
"3+ eggehvite i urin og høyt blodtrykk. Så blir sykehuset i dag"

Uff ..tenkte jeg... men sa ikke det til henne! 
Da jeg på ettermiddagen fikk beskjed om at blodtrykket hadde økt, ble jeg ikke mindre bekymret! Jeg snakket med henne og hun trodde de kanskje sendte henne hjem (!)....Da spurte jeg pent om jeg kanskje kunne få komme en tur på sykehuset! Og det ønsket hun!
Ca 20 minutter senere var jeg på rom 661 på føden i Elverum!


Hun hadde fått beskjed om å være i ro...hadde fått blodtrykk-dempende medisiner, men likevel steg blodtrykk! Og da de fikk svar på urinprøvene, klarte ikke jeg å "dy" meg lengre og spurte om hvorfor dem ikke tok keisersnitt, i steden for å risikere noe ? "Utifra hva jeg vet så er det eneste som kan avhindre svangerskapsforgiftning en forløselse av babyen" Dette var jordmor og sykepleier enige med meg i, og da jeg spør hva dem ventet på .... Går dem ut av rommet og 3 minutter senere kommer dem inn igjen! "Det blir keisersnitt! - Om en halv time er baby'n ute!"
StoresøsterNaturligvis får så vidt tid til å gå på do... og da skal jeg si det går unna...
Jeg ser et tilløp av panikk i øynene på min "lille" datter, da dem henter henne ut fra rommer før hennes samboer rekker å komme tilbake igjen (han skulle hente kamerater i bilen!)

Skjelden har tiden gått så sakte og pulsen min vært så høy, som da jeg "tråkket" inne på sykerommet på Elverum sykehus i TO (2) timer! 
Og tiden går VELDIG sakte når det eneste du kan gjøre er å vente på resultatet!
" Har det gått bra med min datter? Har det gått bra med mitt lille barnebarn? .... Skjedde noen komplikasjoner? Er barnet skadet?"
  - Tankene var mange og til tider pessimistiske .... for i mitt yrke har jeg sett nok av resultater etter skader ved fødsel,  og jeg vet godt hva det har kan føre med seg! 😔

Så nærmere kl 23, inn kommer en sykesøster! Hun hadde kommet på at jeg sikker var der (far hadde blitt hentet 5 minutter etter dem hentet min datter) 

Så GLEDEN var stor da jeg fikk stadfestet at ALT sto bra til med MOR og BARN!❤
Og da faren sender meg melding; "Nå er du blitt bestemor!" med verdens første bilde av nydelige Noah - da rant tårene nedover kinnet!
Hvor glad jeg var og jeg kjente med en gang en ny følelse krøyp innover meg : "Barnebarnforelskelserus"!
Og den følelsen var kommet for å bli ❤❤❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...